Hana a Petr Ulrychovi - ohlédnutí

SPOLEČNÉ KONCERTY JAVORŮ A JAVORY BEATU V ROCE 2015

V roce 2014 uzavřeli Hana a Petr Ulrychovi padesát let veřejného působení brněnským dvojkoncertem PŮLSTOLETÍ na scéně Mahenova divadla v neděli 16. března 2014. Zaznamenala a odvysílala jej Česká televize. Pod stejným názvem vydal Supraphon k tomuto jubileu trojalbum s největšími hity sourozenecké dvojice. Následovala řada koncertů s oběma podobami Javorů. Uskutečnily se po celé republice a měly mimořádný ohlas.

Také v roce 2015 připravili Hana s Petrem posluchačům řadu společných koncertů obou podob Javorů. Pod názvem OHLÉDNUTÍ začínají téměř přesně po roce, v neděli 15. března 2015 opět v brněnském Mahenově divadle. Budou spojeny s křestem nového zpěvníku s názvem Hana a Petr Ulrychovi - PŮLSTOLETÍ 1964-2014.

Ulrychovi nabídnou v tomto i v dalších společných koncertech obou podob Javorů vyzrálou a pestrou podobu své hudební historie. Nejprve v podání Javory beatu zazní nejznámější písně z bigbeatového období Hany a Petra. Po nich si vychutnáte zvuk houslí a cimbálu klasických Javorů a hity raného javorovského období. Vše vrcholí zcela novým javorovským počinem – unikátním nástrojovým souzněním ve společné hře obou formací.

Tento koncert má i svou vánoční podobu, která spojuje historický pohled s neopakovatelnou atmosférou adventních písní.

Těšíme se na Vás! Hana a Petr

 

Strana: 1  2  3  4  5  6  7